tiistai 8. lokakuuta 2013

Hola amigoss

Viime viikonloppu tuli ja meni. Perjantaina pidettiin luokan kanssa joda (=pikku bileet/kemut) jotka samalla olivat saksalaisen vaihatrin Jonathanin jäähyväiset sillä hän päätti keskeyttää vaihtovuoden ja lähti maanantaina takaisin saksaan... 

Oli hauskaa!


 Ainoa mun luokalta joka on pidempi kuin mä... haha. Täällä oon siis muyy alta (= toosi pitkä)


Lauantaina löhöiltiin vaan Zoen kanssa pitkään väsyneinä sohvalla ja syötiin lounaaksi lentejas (kai linssejä suomeksi?) ja myöhemmin juotiin teetä ja syötiin tyypillisiä uruguaylaisia leivonnaisia/keksejä joita Zoe oli saanut ison pussillisen kaveriltaan Montevideossa joka on töissä kahvilassa missä niitä myydän ja saa viedä sieltä mitä tahansa ilmaiseksi(?!) Mä en pystyisi ilman että lihoisin 100 kiloa.. xD


 lentejas con zapallo(jotain kurpitsan tapaista josta hostäiti tekee usein pureeta/keittoa ja tykkään tosi paljon siitä!)Myöhemmin pakotettiin itsemme nousemaan ylös ja lähdettiin pyöräillen keskustaan moikkaamaan isoäitiä ja serkkuja. Pyöräilymatka sinne oli varmaan pisin ikinä koska oli kauhea vastatuuli joten liikuttiin slowmotionilla -.-

Siellä rupateltiin pari tuntia ja juotiin matea ja kun tultiin takaisin kotiin täällä odotti jo kaksi Zoen kaveria jotka olivat tulleet moikkaamaan häntä. Yksi heistä oli asunut monta vuotta jenkeissä ja puhui parempaa englantia kuin minä joten oli kiva puhua myös kunnolla englantia välillä.

Illalla oli luvassa fiesta ja noin yhdeltätoista lähdin Tealle jossa valmistauduttiin ja pidettiin "previa" tyttöjen kanssa.


Kahden jälkeen lähdettiin kohti fiestaa ja kotiin palattiin noin puola kahdeksalta aamulla..
Täällä siis kaikki lähtevät ulos tosi myöhään ja kesällä on kuulemma normaalia tulla kotiin juhlimasta yhdeksän tai kymmenen aikaan aamulla(?!).

Muutenkin täällä isot bileet on tosi erilaisia kuin suomessa. Melkeen missään ei soiteta house/electronic musiikkia vaan kaikkialla kuulee vain ja ainoastaan CUMBIAA, ja ehkä väähän reggaetonia.
Iso ero on myös se miten kaikki tanssivat. Ekoissa isoissa bileissä en voinut katsoa kaikkia tai tanssia tosissani nauramatta koska se tuntuu vaan niin oudolta ja erilaiselta ja suurin osa pojistakin tanssii ihan yhtä paljon kuin tytötkin.

Tässä pari cumbia biisiä teille kuunneltavaksi:
haha. onneksi tykkään tälläisestäkin musiikista tosi paljon koska muuten minulla olisi luvassa tuskainen vuosi koska cumbiaa täällä ei vaan pysty välttää kuulemasta.

Kouluviikko meni normaalisti ja arkipäivät tuntuu että olen jo ihan sopeutunut arkeen täällä.
Tämän viikonlopun vietin Zoen kanssa Punta Coloradassa jossa asuu hänen isänsä. Kerron siitä ensi postauksessa jonka yritän tehdä mahdollisimman nopeasti :)

Hasta luegoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti