maanantai 10. kesäkuuta 2013

Hostfamily!


Noniin vihdoinkin saan kirjoitetua tänne mun host perheestä!
Sain siis jo joskus huhtikuussa varmaan sähköpostin YFUlta ja olin ensiksi ihan shokissa ja en ymmärtänyt yhtään mitä siinä luki paitsi sen, että olin saanut host perheen. Sitten näin jossain kohdan missä luki ciudad (joka tarkoittaa siis kaupunkia espanjaksi) ja sen alla luki La Paloma. Aloin heti googlailemaan innoissani ja näin tälläisiä kuvia..
osa nyt on vähän sumeita mut niiin... Kun tajusin että oon lähdössä tonne vuodeksi ja että asun ihan rannan lähellä pompin kotona onnesta :D Mun äiti puhu jotain puhelua ja huusin sille vaa et mä lähen playalle!!

Mun perheeseen siellä kuuluu äiti joka on jokinlainen liikunnanopettaja ja kaksi siskoa jotka ovat 19 ja 16 vuotiaita. Nuorempi sisko lähtee kuitenkin myös vaihtoon joten tulen varmaan näkemään häntä korkeintaan viikon tai kaksi vaihtovuoden lopussa :/ Ja isosisko opiskelee Montevideossa(pääkaupungissa) niin hän on kotona vain viikonloppuisin mutta myös koko kesäloman :) Se on ehkä hieman outoa että asun periaatteessa yksin host äidin kanssa mutta siskot osaavat englantia ja äiti ei osaa sanaakaan, joten opin sitten ainakin nopeammin espanjaa! Ja siinä on myös se hyvä puoli että pääsen kanssa Montevideoon sitten moikkailemaan siskoa ja mun kaveria Sanyaa joka on saanut sieltä host perheen.
Niin ja mun host perheellä on myös kaksi kultaista noutajaa jotka on tosi söpöjä!

Varastin tän kuvan mun hostsiskon facebookista XD

La Paloma sijaitsee siis Uruguayn itärannikolla ja on pieni rantakaupunki (kylä) jossa on vain vähän yli 3000 asukasta :D Siellä voi surffata (!!!!!!) ja vanhempi host sisko sano eilen kun skypetettiin että kesällä sitten opetellaan yhdessä surffaamaan. Wohoo se on aina ollut mun haave!

Skypetettiin varmaan yli 2 tuntia ja näin mun tulevan perheen ja koirat ja sitten ne yrittivät näyttää vähän taloa joka oli vähän vaikeaa sillä siellä ei nähtävästi ollut niin hyvää netti yhteyttä.. :D
Sen näki kuitenkin että niillä oli takka päällä koska siellä on nyt talvi ja kuulemma alle 10 astetta. Ne meinasivat saada shokin kun kerroin että täällä on pahimmillaan -20 astetta XD.

Ne kyselivät myös minkälaista musiikkia täällä kuunellaan ja kertoivat mitä siellä kuunellaan nyt!
Kuunnelkaa jos jaksatte :D Mulle tulee ainakin tosi hyvä fiilis tollasesta musiikista ja tekee vaan mieli lähteä jo Uruguayhin bilettämään noiden tahtiin!
Kaks ekaa biisiä on reggaetonia joka on tosi suosittua latinalaisessa amerikassa ja vika on cumbiaa ja toi on kuulemma ihan kauhea bändi mutta kaikki kumminkin kuuntelee niitä? haha

Unohdin varmaan jotain tärkeempää mutta kirjottelen sitten jos satin taas muistamaan.
Besoos!


2 kommenttia: